reede, 19. mai 2017

Mai on pai! Ootame tulemusi...

Heihei! Kooli lõpp terendab! Meil on olnud kiire-kiire ja blogi postitusi pole jõudnud eriti teha. Ja ega meil suurt uudiseid ka pole olnud. Herneprojekt on lõppenud! Küsimustele lisa ei tule, uusi ülesandeid pole ja hernetaimi kastma ei pea....neid kastab nüüd vihm ja paitab päike! Neil on hea elu põllul!

Meie blogil on alustamise ajast saadik üle 876 vaataja, neist isegi Soomest ja USAst. Pole paha! 
Selgunud on  nädala küsimuste tulemused (meie saime 8st 7 õiget viktoriini vastust), aga mitte blogipäeviku tulemused ega ka viimase konkursi tulemused, need peaksid saabuma ja teatavaks tehtama järgmisel, maikuu kolmandal nädalal. Loodame parimat! Kogusime ju 7 tarkusetera lisaks. Need aitavad meid paremale tulemusele lähemale!
Pildiotsingu pea gif tulemus
Viktoriini tulemustest niipalju, et kokku osales viktoriinis üle 200 hernesõbra, oli palju neid, kes vastasid kõik küsimused õigesti (94 tk) ja leidus ka neid koole ja lasteaedu, kelledel ei õnnestunud ühelegi küsimusele õiget vastust anda. Küsimustest peeti kõige keerulisemaks küsimust nr 2 ja kõige lihtsamaks küsimust nr 3. Allpool tabel küsimustele vastuste andmisest (pärit Sõprustera kodulehelt):



Ka küsimustega, millele me vastuseid otsisime, saab tutvuda klikates alljärgneval lingil, kus on ära märgitud ka õiged vastused:
http://projekt.aianduskool.ee/soprusetera/2017/05/14/viktoriini-nadala-kusimus-tulemused/

Täname kõiki kaasaelajaid ja blogi lugejaid ja oma hernetera sõpra Sirjet raamatukogust!

Pildiotsingu pea gif tulemus
Nautige päikest, hoiame teid oma tulemustega kursis!
Kammeri herneterakesed :)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar