teisipäev, 17. aprill 2018

Toimetame ja teeme aga lõpptulemuseni pole veel jõudnud...

Heihei! Täna loendasime Dolomiitide kurke. Mõõtetulemus on alljärgnev: esimesel taimel on 13 kurki, teisel taimel on kümme kurki (ja paistab, et on veel tulemas) ning kolmandal taimel on 15 kurki küljes. Kokku siis praegu on meil olemasolevaid kurke 37 (kui ikka õigesti arvutatud saime) ja ära oleme võtnud kolm kurgikest, mis on otstest kollaseks muutunud. Niiet ümmargune 40 on tegelikult väikeste mööndustega saavutatud. Ootame huviga, kas nad ka "täiskasvanuteks" saavad. Kahjuks on päike meid maha jätnud ja kurkide kasvgi soiku jäänud. Taevas on hall ja vahetpidamata sajab. Täpselt ei tea, aga tundus, nagu oleks ka müristanud. Õhk on ju soe! Samuti tekitab meis muret see, et meie toestus hakkab kurgikoorma all järele andma. Õpetaja lubas kodunt lisatoestust tuua. Peaasi, et ta meeles peaks!
Meie siin aga proovime ikka oma koomikseid valmistada, aga see ei edene meil eriti jõudsalt. Toimetame ja teeme aga asi ei edene. Loodame, et suudame ennast ikka lõpuks kokku võtta. Allpool veel mõningad meie poolikud tööd:




Samuti otsisime nalju kurkidest. Enamasti oli tegu küll naljapiltidega ja pisut roppude naljadega aga NAERDA saime! Väike näide:


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar